Atklāta jaunākā informācija par traģisko avāriju Lizumā, kur bojā gāja četri jaunieši

© pixabay.com

Nelaime notika īsi pēc pusnakts – lai arī nokrišņu nebija, redzamību ietekmēja migla. Pie stūres bija 17 gadu vecs puisis bez autovadītāja tiesībām. Automašīnā atradās vēl četri jaunieši, kas dzimuši 2006., 2007. un 2010. gadā. Un tad zaudēta kontrole pār auto..., raksta lsm.lv.

"Spriežot pēc Ceļu satiksmes drošības direkcijas informatīvās platformas, automašīna ir 1999. gada izlaiduma "Audi A3" un piederēja vadītāja brālim, kurš dzimis 2005. gadā," sacīja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītājs Dimitrijs Kohanovs.

Visi jaunieši ir vietējā pagasta iedzīvotāji un mācījušies vienā skolā. Pēc pirmās stundas skolā, kad tika uzzināta satriecošā ziņa par bojāgājušajiem, stundas skolā šodien vairs nenotika.

Avārijā cietusi vēl viena meitene, kas ar smagām traumām nogādāta slimnīcā. Zināms, ka meitenei veikta veiksmīga operācija.

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka minētā automašīna ir bieži manīta un ne reizi vien ir novēroti satiksmes noteikumu pārkāpumi.

Par traģēdiju iepriekš nra.lv rakstīja šeit.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.