LTV meklē krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumu sniedzēju: pretendenti par darbu prasa no 100 līdz 450 eiro stundā

© Depositphotos

Latvijas Televīzija (LTV) iepirkumā meklē krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumu sniedzēju, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Iepirkums paredz krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumu sniegšanu, lai nodrošinātu sabiedrisko attiecību speciālista - stratēģiskā konsultanta, kas specializējies krīzes komunikācijā, kā arī projektu direktora palīdzību, kad tā nepieciešama kritiski un tūlītēji steidzamiem uzdevumiem, kas nav paredzami.

Proti, pakalpojuma sniedzējam jānodrošina atbildēšana laikā līdz divām stundām diennakts režīmā - 24 stundas dienā septiņas dienas nedēļā, tai skaitā svētku dienās. Līguma periodā pakalpojums jānodrošina kopā ne vairāk kā 60 stundas.

Krīzes komunikācijas konsultāciju sniegšana pretendentam jānodrošina par mediju nozares jautājumiem.

Kā aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Anita Jansone, konkrētā pakalpojuma izmantošana paredzēta tikai īpašos izņēmuma gadījumos, kad uzņēmumu var skart iepriekš neparedzētas krīzes. Iepirkuma līgums neparedz LTV pienākumu obligāti izmantot komunikācijas konsultācijas - par to nepieciešamību konkrētā situācijā lems LTV vadība.

Viņa akcentē, ka krīzes situācijās lēmumu pieņemšanai un rīcības uzsākšanai būtiskas ir pirmās 24 stundas pēc krīzes identificēšanas. Līdz ar to, lai nepieciešamības gadījumā savlaicīgi uzsāktu krīzes komunikācijas īstenošanu, iepirkuma tehniskajā specifikācijā norādīta prasība pakalpojuma sniedzējam atbildēt divu stundu laikā, pauž Jansone.

Plānotā līguma summa ir 27 000 eiro bez PVN, bet līguma izpildes termiņš ir līdz šī gada 31.decembrim.

Kā liecina informācija EIS, LTV pieteikumus iesnieguši trīs pretendenti - SIA "PR kvadrāts" , SIA ''Repute" un uzņēmums ''Miltton New Nordics".

"PR kvadrāts" piedāvā stratēģiskā konsultanta, kā arī projektu direktora darba vienas stundas likmi 450 eiro apmērā, bet ''Repute" piedāvā stratēģiskā konsultanta vienas stundas likmi 230 eiro, bet projektu direktoram - 160 eiro. Tikmēr ''Miltton New Nordics'' piedāvā stratēģiskajam konsultantam vienas stundas likmi 120 eiro, bet projektu direktoram - 100 eiro.

Svarīgākais