Svētdien vietām Latvijā pat +27 grādi

© MN

Svētdien debesis Latvijā skaidrosies un kļūs siltāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Rīt dienā, pastiprinoties anticiklona ietekmei no austrumiem, debesis pakāpeniski skaidrosies un nokrišņi nav gaidāmi. Lielākajā valsts daļā vējš būs lēns, bet piekrastē vēl saglabāsies mērens ziemeļu puses vējš.

Gaiss Latvijā iesils līdz +18, +23 grādiem, bet austrumu rajonos būs vēl siltāk - līdz +23, +27 grādiem.

Rīgā svētdiena aizritēs ar mainīgu mākoņu daudzumu un sausu laiku. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu puses vējš, un gaiss iesils līdz +20, +22 grādiem.

Līdz tam svētdien naktī valsts rietumos saglabāsies mākoņains laiks, bet austrumu daļā mākoņi brīžiem izklīdīs. Vietām rietumu un centrālajos rajonos uzlīs, dažviet iespējams arī pērkona negaiss. Dažviet pēc nokrišņiem veidosies migla. Pūtīs lēns vējš, savukārt piekrastē vējš būs mērens no ziemeļu puses. Minimālā gaisa temperatūra būs +12, +17 grādi.

Arī Rīgā gaidāms mākoņains laiks, nakts pirmajā pusē gaidāms arī īslaicīgs lietus, iespējams pērkona negaiss. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu puses vējš, un gaiss atdzisīs līdz +16, +17 grādiem.

Latvijā

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1993. gadā dzimušo Ēriku Bistrovu. Vīrietis šā gada 17. septembrī ar motociklu “Suzuki” ar valsts numurzīmi TG7377 devās uz gadījuma darba vietu Rīgā (precīza adrese nav zināma), un kopš tā laika nav atgriezies.

Svarīgākais