Autovadītāji Zemgalē pārkāpj virkni noteikumu

© Dmitrijs Suļžics/MN

Šonedēļ satiksmes uzraudzības pasākumu laikā Zemgalē atklāta virkne autovadītāju pārkāpumu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Pirmdien Bauskā konstatēti divi pārkāpumi, abi par drošības jostu nelietošanu automašīnā.

Tukuma novada Kandavā pirmdien fiksēti divi pārkāpumi - vienā gadījumā netika lietota drošības josta, bet citā - bērnu sēdeklītis. Savukārt Tukuma novada Cēres pagastā konstatēti pieci pārkāpumi, no kuriem divi par "Stop" zīmes neievērošanu, bet pa vienam par drošības jostas nelietošanu, atļautā braukšanas ātruma neievērošanu un transportlīdzekļa vadīšanu tiesību izmantošanas lieguma laikā.

Jelgavā pirmdien fiksēti divi braucēji, kas nelietoja drošības jostas. Savukārt vienā gadījumā bērns pārvadāts bez bērnu sēdeklīša.

Otrdien arī Jēkabpilī veikts satiksmes uzraudzības pasākums, kura laikā konstatēts viens vadītājs, kurš braucis bez atbilstošiem dokumentiem.

Aizkrauklē bijis vairāk pārkāpumu. Četri vadītāji pieķerti, neievērojam "Stop" zīmes prasības, divi braukuši bez dokumentiem, bet viens vadījis transportlīdzekli bez tiesībām.

Bauskā konstatēti divi pārkāpumi, no kuriem viens par telefona lietošanu transportlīdzekļa vadīšanas laikā un otrs par drošības jostas nelietošanu.

Svarīgākais