Kavējas vilcieni dzelzceļa līnijā Rīga-Skulte

© Dmitrijs Suļžics/MN

Pirmdien dzelzceļa infrastruktūras dēļ kavējas vilcieni dzelzceļa līnijā Rīga-Skulte, liecina AS "Pasažieru vilciens" (PV) publiskotā informācija.

Vilciens Rīga (plkst.10.13)-Skulte (plkst.11.23) brauc ar 87 minūšu kavējumu, un vilciens ir atcelts dzelzceļa posmā Lilaste - Skulte, bet vilciens Skulte (plkst.11.50)-Rīga (plkst.12.59) brauc ar 30 minūšu kavējumu, kā arī ir atcelts dzelzceļa posmā Skulte-Lilaste.

Tāpat vilciens Rīga (plkst.11.13)-Saulkrasti (plkst.12.13) brauc ar aptuveni 32 minūšu kavējumu, bet vilciens Saulkrasti (plkst.11.00)-Rīga (plkst.11.59) brauc ar aptuveni 73 minūšu kavējumu.

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) publiskotā informācija liecina, ka rakšanas darbu laikā pārrauts maģistrālais kabelis, tādēļ patlaban ir traucēta vilcienu kustības vadības sistēmas darbība. Tādējādi tuvākajā laikā iespējami vilcienu kavējumi līnijā Rīga-Skulte.

Latvijā

“Izglāb mani! Mums ir dots laiks – viens mēnesis… Aizkrauklē tiek likvidēta kaķu biedrība “Felida”, jo pašvaldību neinteresē šo kaķīšu liktenis,” tīmeklī atrodam sūru ierakstu un kaķu skumjās acis, kas lūdz – izglāb mani! Ikviens, kuram sirds krūtīs, zina, cik reizēm ir grūti izglābt dzīvniekus. Bet glābšanu mūsu mazie brāļi ir pelnījuši tikpat daudz kā cilvēki. Vienkāršāk, protams, ir novērsties. Kāda situācija ir Aizkrauklē – novēršanās vai palīdzība?

Svarīgākais