"Bite Latvija" izplata paziņojumu saviem klientiem

© Dmitrijs Suļžics/MN

"Bite Latvija" naktī no 9. uz 10. septembri ārpus Rīgas un naktī no 10. uz 11. septembri Rīgā veiks tīkla sistēmas modernizācijas darbus kopumā 343 bāzes stacijās.

Līdz ar to abās naktīs plkst. 2.00 var būt novērojami traucējumi tīkla darbībā līdz piecām minūtēm.

Šobrīd visā Latvijā "Bite Latvija" tīklu veido 1073 bāzes stacijas, un "Bite Latvija" 5G tīkls ir jau pieejams 65 % Latvijas iedzīvotāju, līdz gada beigām plānojot to palielināt līdz 75 %.

Saskaņā ar šonakt plānotajiem tīkla uzlabošanas darbiem plkst. 02.00 "Bite Latvija" veiks tīkla sistēmas modernizāciju ārpus Rīgas, savukārt naktī no 10. uz 11. septembri pārējā Latvijas teritorijā, kā rezultātā naktīs var rasties pārrāvums 3G tīklā līdz pat 5 minūtēm. Iespējams būs nepieciešama tīklam pieslēgtās ierīces restartēšana, ja pārrāvuma gadījumā ierīce automātiski nepieslēgsies tīklam.

Latvijā

“Izglāb mani! Mums ir dots laiks – viens mēnesis… Aizkrauklē tiek likvidēta kaķu biedrība “Felida”, jo pašvaldību neinteresē šo kaķīšu liktenis,” tīmeklī atrodam sūru ierakstu un kaķu skumjās acis, kas lūdz – izglāb mani! Ikviens, kuram sirds krūtīs, zina, cik reizēm ir grūti izglābt dzīvniekus. Bet glābšanu mūsu mazie brāļi ir pelnījuši tikpat daudz kā cilvēki. Vienkāršāk, protams, ir novērsties. Kāda situācija ir Aizkrauklē – novēršanās vai palīdzība?

Svarīgākais