Maksims izgāja no mājām Mārupē un pazuda bez vēsts; pēdējā zināmā jaunieša atrašanās vieta - Daugavpils

© Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Dienvidu iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo 2009. gadā dzimušo Maksimu Stankeviču.

Jaunietis šā gada 8. septembrī ap plkst.14.00 izgāja no savas dzīvesvietas Mārupes novadā, Mārupē, Vienības gatvē, un līdz šim brīdim nav atgriezies. Nosliece uz klaiņošanu. Ap plkst 19.30 telefoniski informēja, ka esot Daugavpilī, taču telefonu vairs neceļ.

Pazīmes: augums 165 cm, vidējas miesas būves, īsiem brūniem matiem. Bija ģērbies melnas krāsas jakā ar kapuci, gaišas krāsas šortos, brūnas krāsas kedās, līdzi bija plecu soma.

Valsts policija aicina aplūkot Maksima fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kurš zina viņa iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110!

Valsts policija

Latvijā

Valdība 30.augustā slēgtajā daļā vienojās, ka valstij pēc "airBaltic" sākotnējā publiskā akciju piedāvājuma (IPO) kompānijas kapitālā jāsaglabā vismaz 25% plus viena akcija. Tāpat tika lemts, ka "airBaltic" pamatkapitālu samazinās par 571,293 miljoniem eiro līdz 25,179 miljoniem eiro, kā arī vienkāršos esošo uzņēmuma akciju struktūru. Visu A, B un C kategoriju akciju nominālvērtību samazinās līdz desmit centiem un 571,293 miljonus eiro novirzīs iepriekšējo gadu uzkrāto zaudējumu segšanai. Tāpat notiek sarunas par stratēģiskā investora piesaisti, kas akcijas varētu iegādāties gan pirms IPO, gan tā laikā. Biznesa ziņu aģentūra "Bloomberg", atsaucoties uz informētiem avotiem, vēstīja, ka Vācijas nacionālā aviokompānija "Lufthansa" apsver iespēju iegādāties "airBaltic" akcijas pirms lidsabiedrības plānotā IPO. Sarunas ir agrīnā stadijā, un lēmums par investīcijām vēl nav pieņemts, norādījuši avoti, kas vēlējušies palikt anonīmi. "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss intervijā ziņu aģentūrai LETA uzsver, ka nevar runāt par valdības sēdē lemto.

Svarīgākais