Degvielas cenas Baltijā: Rīgā ir dārgākais benzīns kaimiņvalstu starpā

© f64.lv, Vladislavs Proškins

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā būtiski samazinājās dīzeļdegvielas cena, kamēr benzīna cena palika tāda pati kā nedēļu iepriekš, tajā pašā laikā Tallinā degvielas cenas pieauga, bet Viļņā tās saglabājās stabilas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Rīgā, seko Tallina un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Tallinā, seko Viļņa, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā nemainījās un piektdien maksāja 1,684 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā samazinājās par 11,8% un piektdien litrs dīzeļdegvielas maksāja 1,414 eiro.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. benzīna un dīzeļdegvielas cenas nedēļas laikā nav mainījušās un piektdien maksāja attiecīgi 1,489 eiro un 1,439 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena bija 1,669 eiro par litru, kas ir par 1,8% vairāk nekā pirms nedēļas, savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā auga par 6,8% - līdz 1,569 eiro par litru.

Autogāzes cenām Baltijas valstu galvaspilsētās pagājušajā nedēļā bija atšķirīgas izmaiņu tendences. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,765 eiro, kas ir par 1,3% mazāk nekā pirms nedēļas. Viļņā autogāzes cena palielinājās par 1% un piektdien maksāja 0,719 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena nedēļas laikā saglabājās stabila un maksāja 0,68 eiro par litru.

Latvijā

“Izglāb mani! Mums ir dots laiks – viens mēnesis… Aizkrauklē tiek likvidēta kaķu biedrība “Felida”, jo pašvaldību neinteresē šo kaķīšu liktenis,” tīmeklī atrodam sūru ierakstu un kaķu skumjās acis, kas lūdz – izglāb mani! Ikviens, kuram sirds krūtīs, zina, cik reizēm ir grūti izglābt dzīvniekus. Bet glābšanu mūsu mazie brāļi ir pelnījuši tikpat daudz kā cilvēki. Vienkāršāk, protams, ir novērsties. Kāda situācija ir Aizkrauklē – novēršanās vai palīdzība?

Svarīgākais