Policijai izdodas atrast nomas mašīnā aizmirstu somu ar lielu naudu

© Ģirts Ozoliņš/MN

Šā gada 15. augustā pie Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Lidostas “Rīga” iecirkņa amatpersonām vērsās ģimene no Argentīnas, kura norādīja, ka nomas automašīnā aizmirsuši somu, kurā bija 3000 eiro un 3000 dolāri, informē valsts policija.

Ģimene nomas automašīnu jau bija atgriezusi nomas vietā, kur arī sākotnēji vērsās. Izklāstot situāciju automašīnas nomas vietas darbiniekiem, ģimenei tika norādīts, ka soma mašīnā nav bijusi, un mašīna ir jau iznomāta nākamajam klientam.

Tā kā ģimenei pavisam drīz bija lidojums uz mājām, viņi vērsās pie Lidostas “Rīga” iecirkņa amatpersonām, kuras arī uzreiz reaģēja. Likumsargi devās uz automašīnas nomas vietu, kur noskaidroja, ka automašīna pirms nodošanas nākamajam klientam bija nogādāta automazgātavā. Centienos atrast ģimenes nozaudēto somu, policisti devās uz minēto automazgātavu. Veicot pārrunas ar automazgātavas darbiniekiem, izrādījās, ka viņi aizmirsto somu ir atraduši, bet vēl nebija paspējuši vērsties policijā. 17. augustā nozaudētā soma ar naudu veiksmīgi atgriezta ģimenei.

Svarīgākais