No Baltijas valstīm visdārgākā dīzeļdegviela ir Rīgā

© Ģirts Ozoliņš/MN

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija atšķirīgas degvielas cenu izmaiņu tendences - Rīgā cenas nemainījās, Viļņā kritās, bet Tallinā auga, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Tallina, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nedēļas laikā nav mainījušās un piektdien maksāja attiecīgi 1,684 eiro un 1,604 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena nedēļas laikā kritās par 3,3% un piektdien bija 1,469 eiro par litru, dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā saruka par 3,4% un piektdien litrs dīzeļdegvielas maksāja 1,409 eiro.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena bija 1,719 eiro par litru, kas ir par 1,8% vairāk nekā pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā auga par 3,3% - līdz 1,569 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās, salīdzinot ar iepriekšējo nedēļu, nemainījās un piektdien Rīgā bija 0,775 eiro par litru, Viļņā - 0,712 eiro par litru, bet Tallinā - 0,68 eiro par litru.

Latvijā

“Izglāb mani! Mums ir dots laiks – viens mēnesis… Aizkrauklē tiek likvidēta kaķu biedrība “Felida”, jo pašvaldību neinteresē šo kaķīšu liktenis,” tīmeklī atrodam sūru ierakstu un kaķu skumjās acis, kas lūdz – izglāb mani! Ikviens, kuram sirds krūtīs, zina, cik reizēm ir grūti izglābt dzīvniekus. Bet glābšanu mūsu mazie brāļi ir pelnījuši tikpat daudz kā cilvēki. Vienkāršāk, protams, ir novērsties. Kāda situācija ir Aizkrauklē – novēršanās vai palīdzība?

Svarīgākais