Noslēdzas konkurss uz Valsts valodas centra vadītāja amatu

© Kaspars Krafts

Šodien noslēdzas Valsts kancelejas izsludinātais konkurss uz Valsts valodas centra (VVC) direktora amatu, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pretendentiem, kuri tiks aicināti uz atlases procesa otro kārtu, būs jāprezentē arī savs redzējums par valsts valodas lietojuma uzraudzības pilnveidi, lietojuma veicināšanu un popularizēšanu, tajā skaitā ņemot vērā digitālo risinājumu iespējas.

Atlases procesa trešajā kārtā tiks novērtētas vadības kompetences - stratēģiskais redzējums, spēja pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, darbinieku motivēšana un attīstīšana, pārmaiņu vadīšana un orientācija uz rezultātu sasniegšanu.

Centra vadītājam tiek solīta mēnešalga 4200 eiro, sociālās garantijas, veselības apdrošināšana, kā arī motivējoša bonusu sistēma atbilstoši sasniegtajiem darba rezultātiem.

Konkurss uz direktora amatu tika izsludināts, jo līdzšinējais VVC vadītājs Māris Baltiņš 29. septembrī tiks atbrīvots no amata un dosies pensijā. Baltiņš VVC direktora amatā iecelts 2009. gada 30. septembrī.

Svarīgākais