Nākamnedēļ tiek prognozēts pat 30 grādu karstums

© MN

Tuvākajās dienās Latvijā būs silts un karsts laiks, maz nokrišņu, prognozē sinoptiķi.

Ceturtdien debesis būs pārsvarā skaidras, pūtīs lēns vējš, gaisa temperatūra +9..+16 grādi saullēktā un +23..+28 grādi pēcpusdienā.

Piektdien un sestdien gaidāms lielāks mākoņu daudzums, vietām uzlīs, vējš pārsvarā saglabāsies lēns. Valsts lielākajā daļā gaisa temperatūra naktīs pazemināsies līdz +13..+18 grādiem un pēcpusdienās pakāpsies līdz +23..+28 grādiem.

Iespējams, svētdien Latviju šķērsos plašāka lietus zona un gaisa temperatūra pazemināsies. Nākamnedēļ pārsvarā tiek prognozēts silts laiks, iespējams arī 30 grādu karstums.

Saskaņā ar Eiropas Vidēja termiņa laika prognožu centra datiem augusta otrā puse Latvijā kopumā gaidāma sausāka un siltāka nekā ierasts, bet septembris varētu būt nedaudz mitrāks un siltāks par normu.

Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais