Aizkraukles novads aicina darbā skolotājus un izglītības iestāžu vadītājus

© MN

Aizkraukles novadā pirms jaunā mācību gada vēl trūkst 20 pedagogu, liecina novada pašvaldības publiskotā informācija.

Aizkrauklē, Bebros, Daudzesē, Koknesē, Pļaviņās, Secē un Skrīveros pavisam aicina darbā 20 pedagogus. Divām pirmsskolas izglītības iestādēs tiek meklēts vadītājs.

Aizkraukles novada pašvaldība aicina darbā Aizkraukles pirmsskolas izglītības iestādē "Zīlīte" vadītāju, piedāvājot 1930 algu. Tāpat tiek meklēts vadītājs Bebru pagasta bērnudārzam "Bitīte", kura alga būs 1680 eiro.

Pļaviņu vidusskolā nepieciešams matemātikas skolotājs, speciālais pedagogs un dizaina un tehnoloģiju skolotājs. Ilmāra Gaiša Kokneses vidusskola meklē izglītības psihologu un profesionālās izglītības skolotāju.

Izglītības psihologs nepieciešams arī Kokneses pamatskolā-attīstības centrā, kur meklē arī internāta skolotājus, vizuālās mākslas, dizaina un tehnoloģiju, kā arī sākumskolas skolotāju. Bebru pamatskolā trūkst matemātikas, fizikas un sākumskolas skolotāja.

Speciālo pedagogu, matemātikas un sociālo zinību skolotāju meklē Daudzeses pamatskolā, savukārt izglītības psihologu - Seces pamatskolā.

Skrīveru pirmsskolas izglītības iestādē "Saulēni" un arī Aizkraukles bērnudārzā "Saulīte" nepieciešams skolotājs logopēds. "Saulītē" meklē arī sporta skolotāju.

Svarīgākais