Latvijā līdz plkst. 9.00 izsludināts dzeltenais brīdinājums

© f64.lv, Kaspars Krafts

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC) arī šorīt, līdzīgi kā dienu iepriekš, ir izsludinājis dzelteno brīdinājumu par biezu miglu.

LVĢMC norāda, ka nakts otrajā pusē vietām Latvijā izveidojusies migla ar redzamību 100-500 m, kas saglabāsies arī rīta stundās.

Dzeltenais brīdinājums spēkā no plkst. 4.55 līdz plkst. 9.00.

Ekrānuzņēmums

Hidrometeoroloģiskie apstākļi nav bīstami.

LVĢMC skaidro, ka migla, kas skar plašas teritorijas, atsevišķās vietās var būt ļoti bieza. Migla var ietekmēt ikdienas gaitu aktivitātēm, kas paredzētas ārā. Tiks traucēta transporta kustība uz ceļiem, kā arī gaisa satiksme. Ieplāno ilgāku laiku ceļam. Miglas dēļ var būt pasliktināta gaisa kvalitāte, jo sevišķi pilsētās.

Aktuālajai brīdinājumu informācijai sekojiet šeit.

Ja hidrometeoroloģiskie apstākļi ir radījuši postījumus, kas apdraud cilvēku veselību un dzīvību, komunikācijas vai sabiedriskā transporta kustību, zvaniet uz vienoto ārkārtas palīdzības tālruņa numuru 112!

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais