Rīga dosies palīgā Jūrmalai lietus ūdens savākšanā

© MN

Rīga dosies palīgā Jūrmalai lietus ūdens savākšanā, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Viņš informēja, ka pēc Jūrmalas lūguma, uz kaimiņu pašvaldību dosies divas ūdens atsūknēšanas mašīnas no uzņēmumiem "Rīgas ūdens" un "Rīgas siltums".

Ņemot vērā, ka vētras un stiprā lietus postījumi Rīgā ir mazāki, galvaspilsēta palīdzēs vairāk cietušajai Jūrmalai.

Ranieks piebilda, ka juridiskās nianses ar pakalpojuma apmaksu būs jārisina kapitālsabiedrībām, jo tā ir šo uzņēmumu tehnika.

Kā ziņots, svētdien un pirmdien Latvijas centrālajā daļā plosījās vētra un stipri lija, līdz ar to vairākās pašvaldības cīnās ar lietus un vētras postījumiem.

Latvijā

Joprojām jauna, vienmēr stilīga un tālredzīga – tā var raksturot Jūrmalas Valsts ģimnāzijas direktori Ievu Tarandu, kura Skolotāju dienā organizē zibakciju, lai atgādinātu sabiedrībai, ka ikviens skolotājs “ir jāatbalsta, jo viņš ir cilvēks, kas uzticīgi pilda savas valsts prāta un dvēseles uzlikto darbu”. Kādi šodien ir skolēni? Kā viņiem par daudz, bet kā pietrūkst? Par to un daudz ko citu – saruna ar Ievu Tarandu. Lai gaiša gandarījuma pilna Skolotāju diena!

Svarīgākais