Uzziņai! Vairākos ceļu posmos ierobežota satiksme

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

Vētras izraisīto postījumu dēļ joprojām vairākos valsts autoceļu posmos satiksme ir apgrūtināta, kā arī slēgts autoceļš Tušķi-Kalnciems, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

LVC informē, ka uz ceļiem ir sagāzti koki, veidojas izskalojumi un ir luksoforu darbības traucējumi.

Lūzušu koku dēļ satiksme ir ierobežota, bet nav bloķēta pilnībā uz Liepājas šosejas (A9) starp krustojumu ar autoceļu Dobele-Lestene-Tukums (V1101) un Anneniekiem, uz Bauskas šosejas (A7) pie Dzimtmisas, kā arī uz autoceļa Ainaži-Matīši (P15) pirms Matīšiem.

Luksoforu darbības traucējumi konstatēti uz Rīgas apvedceļa (A5) (Salaspils-Baltezers) krustojumā ar Upesciema ielu, Jelgavas šosejas (A8) un Ozolnieku ceļa (P100) krustojumā, bet uz autoceļa Sloka-Talsi (P128) Lapmežciemā nedarbojas gājēju pārejas luksofors.

Izskalojumi konstatēti uz Valmieras šosejas (A3) pie Kūduma, kur izskalota nomale, uz autoceļa Tušķi-Kalnciems (V1065) vairākās vietās izskalojumu dēļ ceļš ir slēgts, kā arī uz autoceļa Tirza-Jaungulbene-Liede (V430) pie Līgo konstatēti lieli izskalojumi.

Autovadītājiem jārēķinās, lai novērstu vētras sekas un atjaunotu satiksmi pilnībā, būs nepieciešams ilgāks laiks, norāda LVC. Tāpēc, ja ir nepieciešams dodoties ceļā, tam ir jāparedz papildu laiks.

Par izskalojumiem, kritušajiem kokiem un citiem vētras postījumiem un valsts autoceļiem LVC aicina informēt, zvanot uz 80005555.

Aktuālākā un jaunākā informācija par vētru šeit.

Svarīgākais