“Summer Sound” sniedz padomus ērtākai un drošākai festivāla apmeklēšanai

© publicitātes foto

Jau 2. un 3. augustā, “Summer Sound” festivālā divu dienu laikā uz četrām festivāla skatuvēm, deju mūzikas teltī un vēl papildu aktivitātēs piedalīsies vairāk nekā mākslinieki, tostarp vācu Dj Robin Schulz, franču elektronikas duets “Ofenbach”, somu sensācija Käärijä, kā arī virkne pašmāju mūzikas līderu.

“Summer Sound” telšu pilsētiņa būs atvērta jau no ceturtdienas, 1. augusta, plkst. 17:00, līdz svētdienas, 4. augusta, plkst. 15:00. Telšu pilsētiņa būs aprīkota ar tualetēm un dušu, būs pieejama arī ēdināšana un bārs, kā arī īpaša ballīšu vieta. Visā festivāla teritorijā papildu drošībai tiks veikta arī video novērošana. Netālu no telšu pilsētiņas ir arī Kemperu pilsētiņa, kas festivāla pēdējos gadus guvusi īpašu popularitāti. Festivāla vārti tiks atvērti no 2. augusta plkst. 16:00, kad pludmalē viesi tiks sagaidīti ar pirmajiem muzikālajiem pārsteigumiem.

Festivāls ģimenēm ar bērniem

Festivāla apmeklētājiem ar bērniem būs pieejama “Summer Sound” bērnu pilsētiņa, kurā varēs rotaļāties, draudzēties, piedalīties radošajās darbnīcās, iemēģināt lielformāta spēles, vērot lielo burbuļu šovu, apgleznot sejas un visādu citādi radīt īstu festivāla jautrību. Bērnu pilsētiņā bez vecāku uzraudzības varēs atstāt bērnus no 4 gadu vecuma, taču šis pakalpojums būs pieejams par papildu samaksu - biļeti varēs iegādāties pie ieejas “Bērnu pilsētiņā”. Šogad īpaši padomāts par māmiņām ar jaundzimušajiem, kuras varēs pabarot mazuli, apmainīt autiņus un atvilkt elpu “Bērnu pilsētiņas” māmiņu stūrītī. Jāpiebilst, ka festivāls bērniem līdz 10 gadu vecumam ir bez maksas.

Aproču maiņas punkti un darba laiki

Lai mazinātu rindas festivāla dienā un teritorijā, apmeklētāji tiek aicināti apmainīt biļetes pret aprocēm jau laicīgi. Rīgā - izklaides un iepirkšanās centros “Akropole” un “Akropole Alfa” 31.07. plkst. 10.00 - 21.00; 1.08. plkst. 10.00 - 21.00; 2.08. plkst. 10.00 - 21.00. Liepājā - tirdzniecības centrā “Kurzeme”: 31.07. plkst. 17:00 - 22:00; 1.08. plkst. 10:00 - 22:00; 2.08. plkst. 10:00 - 15:00. Pie festivāla teritorijas - no 1. augusta plkst. 16.00.

Nosūti savas mantas uz festivālu

Festivāla draugs “DPD Latvija” parūpējies, lai festivāla apmeklētāji bez maksas varētu nogādāt savas mantas līdz pat festivāla vārtiem. Mantu izsūtīšana būs iespējama no visas Latvijas, bet saņemšana Liepājā tiks nodrošināta “DPD” pick-up punktā pie festivāla VIP autostāvvietas, iepretim telšu pilsētas ieejai. Plašāka informācija par to, kā un kad var nosūtīt mantas, būs pieejama festivāla mājas lapā.

Papildu festivālā būs pieejamas: plašas ēdināšanas zonas parkā un pludmalē, festivāla noskaņās veidotais amatnieku tirdziņš, bezmaksas dzeramā ūdens uzpildes vieta, pludmales volejbola turnīrs, karuseļi un dažādas citas izklaides iespējas. Iepazīties ar detalizētu festivāla programmu, uzzināt citus būtiskus jaunumus, teritorijas noteikumus un noderīgu informāciju var festivāla mājaslapā.

Latvijā

Pasakā patiesību par kailo karali drīkst pateikt bērns, bet ikdienā ticamāk, ka vārdus “Latvijā jāatceļ pensiju sistēma” pasaka kaut vai kiberdrošības uzņēmuma “Possible Security” vadītājs Kirils Solovjovs.

Svarīgākais