IKEA brīdina par kādu bīstamu preci

© Publicitātes foto

IKEA aicina visus pircējus, kas iegādājušies noteiktus VARMFRONT lādētāju-akumulatoru modeļus, nekavējoties pārtraukt to lietošanu un sazināties ar IKEA, lai saņemtu pilnu naudas atmaksu.

IKEA preces tiek izstrādātas, izmantojot stingru risku izvērtēšanas un testēšanas programmu, kas tās ļauj izmantot ikdienā un nodrošina to atbilstību visiem attiecināmajiem tiesību aktiem un standartiem valstīs, kur šīs preces pārdod.

"Neraugoties uz to, esam konstatējuši, ka atsevišķi VARMFRONT lādētāji-akumulatori ražošanas kļūdas dēļ var radīt ugunsdrošības risku. Ražošanas kļūda skārusi tikai 10 400 mAh VARMFRONT lādētājus-akumulatorus (modeļa numurs: E2038) ar datuma zīmogu (YYWW) 2313, 2316, 2318 vai 2319 un VARMFRONT 5200 mAh lādētājus-akumulatorus (modeļa numurs: E2037) ar datuma zīmogu (YYWW) 2318, 2319 vai 2322.


Tāpēc minētos VARMFRONT lādētājus-akumulatorus atsauc no tirdzniecības. Aicinām visus pircējus, kas iegādājušies šīs preces, nekavējoties pārtraukt to lietošanu un sazināties ar IKEA, lai veiktu apmaiņu pret citu preci vai saņemtu pilnu naudas atmaksu.
Aicinām pircējus pārbaudīt VARMFRONT lādētāja-akumulatora aizmugurējās daļas apdruku, lai pārliecinātos, vai kļūda attiecas uz konkrēto ierīci," lasāms IKEA paziņojumā.

Publicitātes foto

VARMFRONT lādētājus-akumulatorus ar citiem datuma zīmogiem neatsauc no tirdzniecības.
VARMFRONT lādētājus-akumulatorus ar attiecīgajiem datuma zīmogiem var nodot atpakaļ jebkurā IKEA klientu apkalpošanas vietā, apmainot pret citu preci vai saņemot pilnu naudas atmaksu. Pirkuma apliecinājums (čeks) nav nepieciešams.

Svarīgākais