Tiek pārtraukta ūdensmotociklista Sergeja meklēšana

© Jānis Vēcbrālis/MN

Igaunijas un Latvijas jūras spēki kopš sestdienas līdz pat šim rītam turpināja pazudušā cilvēka meklēšanu. Grupa ar ūdens motocikliem bija ceļā no Latvijas uz Roņu salu. Taču, kad sākās vētra, viņi griezās atpakaļ, un tad arī konstatēts, ka divi vīrieši pazuduši. Vienu no viņiem izdevies atrast, otra meklēšana tiek pārtraukta, vēsta TV3.

“Mums nav izdevies atrast otru cilvēku. Igaunijas jūras meklēšanas un glābšanas dienests plkst. 3 nolēma pārtraukt meklēšanu, jo pēc aprēķiniem ir ļoti maza iespēja, ka cilvēks šādā ūdens temperatūrā var izdzīvot tik ilgu laiku," sacīja Krasta apsardzes dienesta priekšnieks Krists Kristlībs.

Jau ziņots, ka sestdien saņemta informācija no Igaunijas Apvienotā jūras un gaisa meklēšanas un glābšanas koordinācijas centra (JRCC Tallinn) par jūrā pazudušiem diviem cilvēkiem, kuri ar ūdens motocikliem bija ceļā no Kaltenes uz Roņu salu. Ap pulksten 16.30 Valsts policija ziņoja, ka viens no vīriešiem, Jevgēņijs Kints, dzimis 1987. gadā, ir veiksmīgi sasniedzis Roņu salu. Tika turpināta Sergeja Tvauri meklēšana.

Svarīgākais