TV sižets izraisa publisku skaidrošanos; Krištopans pieprasa atvainošanos

© Ģirts Ozoliņš/MN

Jaunievēlētais Eiropas Parlamenta (EP) deputāts Vilis Krištopans (LPV) kopā ar Ungārijas premjerministra Viktora Orbāna un Francijas galēji labējās līderes Marinas Lepēnas domubiedriem darbosies jaunajā galēji labējā Eiropas Parlamenta grupā, aģentūrai LETA apstiprināja Krištopāns.

Vakar "Panorāmā" tika publicēts sižets par šo ziņu. Sižetā izteicās arī Latvijas Ārpolitikas institūta direktors Kārlis Bukovskis.

Pēc sižeta partijas "Latvija pirmajā vietā" pārstāve Maija Armaņeva neslēpa sašutumu: "Kaut ko tādu pateikt par cilvēku, kurš ar ģimeni ir bijis izsūtīts uz Sibīriju!!! Zeme atveries! "Panorāmā" VISNEADEKVĀTĀKAIS SIŽETS, kāds vien redzēts! Zemākais žurnālistikas līmenis Tāda ļoti apgriezta loģika: dzimis teju izsūtījuma vagonā, tāpēc patīk Krievija. Aptuveni - Tevi izvaroja, tapec Tev patīk Tavs izvarotājs..."

Nedaudz vēlāk ierakstu vietnē "X" publicēja arī K. Bukovskis: "Krištopana k-gs, par šo konkrēto manu neveiklo un paviršo "Panorāmas" komentāru man Jums tiešām jāatvainojas! Novēlu, lai Jums sekmīgi izdodas sastrādāties ar LV Pastāvīgo pārstāvniecību ES un EP kolēģiem Krievijas agresijas apkarošanā."

Savukārt V. Krištopans pieprasa atvainošanos: "Ceru sagaidīt atvainošanos "Panorāmā" visiem Latvijas politiski represētajiem!". Tapa arī vēl viens ieraksts: "Novēlu Jums nokļūt cietumā.Un kad iznāksiet ārā, lai visu mūžu ir nostaļģija atgriezties! Zaimot politiski represētos var tikai Putina aģenti. Atceros kā Jūs ar Sprūdu jūsmojāt par Putina."

Ekrānšāviņš

Latvijā

Par spīti asiem iebildumiem sociālajos tīklos, rakstiem medijos; par spīti Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča skaidri paustajiem iebildumiem, Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) nepārskatīšot topošās vienotās VSIA “Latvijas sabiedriskais medijs” (LSM) valdes locekļu sastāvu un algas apmēru.

Svarīgākais