Jaunumi pazudušās Austras Voitkovas meklēšanā

© Valsts policija

Turpinās Austras Voitkovas meklēšana.

Austra Voitkova redzēta 6. jūlijā laika posmā no plkst. 16:00 līdz plkst. 17:00 Jūrmalā, Graudu ielas, Auzu ielas un Dzirnavu ielas apkārtnē. Pēdējā vieta kur redzēta ir Dzirnavu iela zem Lielupes tilta. A. Voitkova bija ģērbusies sarkanas krāsas virsjakā līdz gurniem, zem jakas raibs džemperis, kājās rūtainas bikses - melns ar sarkanu, tumšas krāsas apavi. Vienā rokā bija puķes dzeltenā krāsā, otrā koka miets, var būt arī ūdens pudele. Pārvietojas pieklibojot, informē Valsts policija.

"Aicinām apkārtnes iedzīvotājus apskatīties vai privātajās videonovērošanas kamerās ir redzama Austra pēc pulkst. 17.00. Kā arī lūdzam atsaukties autovadītājus, kuriem ir video reģistratori un kuri 6. jūlijā laika posmā no plkst. 15:30 līdz plkst. 21:00 pārvietojās Jūrmalā, Slokas ūdens karjeras apkārtnē - Graudu iela, Auzu iela, Dzirnavu iela , Melderu iela, Ventspils šoseja, Slokas tilts un pa ielām Slokā, vai ierakstos nav manīta A.Voitkova," aicina Valsts policija.

A. Voitkova 6. jūiljā arī varēja doties ar autobusu no Slokas uz Dobeli.

Ja kāda rīcībā ir informācijas lūdzam zvanīt 110 vai 67086678

Jau ziņots, ka policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Austru Voitkovu, kura aizgājusi no savas dzīvesvietas Jūrmalā. 87 g. v. sieviete sava veselības stāvokļa dēļ nespēj sniegt ziņas par sevi vai ir nomaldījusies.

Svarīgākais