LVC brīdina: Satiksmes ierobežojumi ir ieviesti uz 70 valsts autoceļu posmiem

© f64.lv, Romāns Kokšarovs

Uz remontdarbu laiku satiksmes ierobežojumi ir ieviesti 70 valsts autoceļu posmos, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

LVC aicina autovadītājus ievērot satiksmes ierobežojumus tajos un nebraukt reversās kustības posmos pie sarkanās gaismas - tas rada bīstamas situācijas, apdraudot gan autobraucējus, gan būvdarbu zonā strādājošos, pārkāpēji arī veido sastrēgumus vietās, kur transportam nav iespējams samainīties, kā rezultātā rodas vēl lielāka kavēšanās ceļā.

Visvairāk būvdarbu patlaban notiek uz valsts vietējās nozīmes autoceļiem - 26 posmos, un uz reģionālajiem autoceļiem - 22 posmos.

Uz valsts reģionālā autoceļa Alūksne-Ape (P39) no Alsviķiem līdz Galdusilam (7,92. km-14,99. km.) ir pieci luksoforu vai satiksmes regulētāju posmi. Papildus ceļā jārēķina pat līdz 50 minūtēm.

Dodoties ceļā, iedzīvotāji aicināti ieskatīties būvdarbu kartē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) mājaslapā "www.lvceli.lv", kur ir pieejama informācija par visiem būvdarbu posmiem un ierobežojumiem tajos, un plānot papildu laiku ceļā, ja ir jāšķērso būvdarbu vieta.

Svarīgākais