Graudiņa/Samoilova "Elite 16" turnīrā Šveicē iekļūst izslēgšanas spēlēs

© Dmitrijs Suļžics/MN

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova piektdien Šveicē notiekošā pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Gštādes "Elite 16" turnīrā piedzīvoja zaudējumu noslēdzošajā grupas mačā, taču tāpat sasniedza izslēgšanas spēles.

Turnīrā ar sesto numuru izsētās latvietes C grupas trešajā cīņā ar 0-2 (17:21, 15:21) piekāpās ASV duetam Kristenai Nusai un Terinai Klotai, kuras izsētas ar trešo numuru.

Pēc trīs mačiem C grupā pirmo vietu ieņēma Kusa/Klota, kuras uzvarēja visās trijās cīņās, bet Graudiņa/Samoilova ar bilanci 1-2 ierindojās otrajā pozīcijā, iekļūstot izslēgšanas spēlēs, kas paredzētas sestdien.

Jau ziņots, ka ceturtdien grupas pirmajā mačā latvietes ar 0-2 (20:22, 16:21) piekāpās ar 11.numuru izliktajam Vācijas pārim Svenja Millere/Cinja Tilmane, bet otrajā spēlē ar ar 2-0 (21:15, 21:15) apspēlēja amerikānietes Terēzi Kenonu un Meganu Kraftu (14.).

"Pro Beach Tour" rangā pirmās ir "Elite 16" sacensības, otrās - "Challenge", trešās - "Futures" sacensības.

Latvijā

Latvijā, no 1. jūlija stājušies spēkā grozījumi Dabas resursu nodokļa likumā, paredzot, ka par vienu kilogramu tirgū laisto tekstilizstrādājumu turpmāk piemēros dabas resursu nodokli (DRN) 0,5 eiro apmērā.

Svarīgākais