Hakeri uzlauzuši ziņu aģentūru "Leta"

© leta.lv

Šodien pagaidām nezināmiem hakeriem izdevies uzlauzt Latvijas ziņu aģentūru "Leta".

Atverot "Leta" mājaslapu, ierastās lapas vietā atveras balta lapa ar uzrakstu "Dargie kolegji, pirms publicet apshaubamu specialistu viedokjlus par nelielu serveru hostingu kompanijam un diskutetu par kompetenci, ietiektu tomer parskatit sho nomelnojosho zinju saturu, un parstat publicet shos aizvainojoshos reklamrakstus. Ka redzat- nekas nav drosh un neuzlauzhams- JA vajag, tapec nevajag lekt augstak par savu d. Paldies par uzmanibu. Hakeris."

Hakeris savam paziņojumam pievienojis saiti uz vakardienas "Leta" ziņu, ka vairāku Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu mājaslapām uzbrukuši hakeri.

Savukārt "Leta" savā twitterkontā raksta, ka patlaban "Leta" ziņām var piekļūt caur www.leta.lv/lat/news. Tomēr, kā pārliecinājās nra.lv, arī šī adrese patlaban nestrādā, un "Leta" hakeru uzbrukuma sekas nav izdevies novērst vairākas stundas.

Latvijā

Latvijas Mūzikas producentu apvienības (LaMPA) valdes loceklei Elitai Mīlgrāvei nav skaidrs, kāpēc valsts iestādes pievienojušās jaunajai popmūzikas balvai "Gamma", kuras nolikums vēl neeksistē.

Svarīgākais