"Laima" atklāj iemeslu, kāpēc mainījies konfektes "Vinnijs" izskats

© Publicitātes foto

Iemīļotā saldumu zīmola “Laima” leģendārā konfekte “Vinnijs” ar zemesriekstu gabaliņiem un kakao turpmāk patērētājiem cilindriskās formas vietā būs pieejama kantainā formā. Formas maiņa ir pirmais solis uz mūsdienīgāku, hermētiski slēgtu konfektes iepakojumu,  ko plānots īstenot 2025. gadā. Taču bez uztraukuma – tās garša arī turpmāk paliks nemainīga.

Kā norāda "Orkla Latvija" komunikācijas vadītāja Laura Bagātā, konfektes formas maiņa ļaus turpināt uzlabot produkta kvalitāti un ražošanas efektivitāti.

“Līdz šim “Vinnijs” bija vienīgā zīmola “Laima” konfekte, kas tika ražota cilindriskā formā un pēdējā konfekte, kas ietīta papīrītī, kas nav hermētiski noslēgts. Cilindriskās formas konfekšu ražošanai bija jānodrošina atsevišķa iekārta, kā arī iepakošanas veids. Jaunā kantainā forma ļauj mums izmantot efektīvāku ražošanas līniju, nodrošinot lielākus ražošanas apjomus un iespējas pielāgot mūsdienīgāku un produktam drošāku iepakojumu. Mūsu mērķis ir no nākamā gada konfektei “Vinnijs” nodrošināt hermētiski slēgtu iepakojumu, līdzīgi kā tas ir citām “Laima” konfektēm,” stāsta Laura Bagātā.

Neskatoties uz izmaiņām formā, iecienītās konfektes garša paliek nemainīga. Patērētāji var turpināt baudīt “Vinnijs” konfektes maigo garšu, kuru bagātina gardi zemesriekstu gabaliņi un kakao. Jaunais iepakojums ir trīs pazīstamajās “Vinnija” krāsas - zaļā, dzeltenā un baltā - un uz tā attēlots lācītis Vinnijs, saglabājot produkta atpazīstamību.

Laura Bagātā piebilst: “Nešaubīgi, daudzi ir pieraduši pie unikālās konfektes cilindriskās formas, taču arī ar kantaino formu mūsu pircēji var būt droši - konfektes “Vinnijs” receptūra netiek mainīta, līdz ar to, garša paliek nemainīgi laba. Mēs vēlamies aizvien turpināt uzlabot produktu kvalitāti, lai mūsu lojālajiem pircējiem būtu pieejami saldumi, kas ir ne tikai gardi un pazīstami jau kopš bērnības, bet ražoti un iepakoti drošā, mūsdienīgā un ērtā veidā.”

Latvijā

Preiļu novada pašvaldība iecerējusi piesaistīt skolēnus novada vidusskolām, labākajiem piešķirot līdz 50 eiro stipendijas, liecina novada domes apstiprinātie saistošie noteikumi "Par Preiļu novada pašvaldības stipendiju piešķiršanu vispārizglītojošo vidusskolu audzēkņiem".