Kanāla "TV24" veidotājs pērn strādājis ar ievērojamiem zaudējumiem

© Unsplash

Kanāla "TV24" veidotājs AS "TV Latvija" 2023.gadu noslēdza ar 182 606 eiro lieliem zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija.

Gadu iepriekš kompānija pārskata periodu noslēdza ar 5856 eiro lielu peļņu. Savukārt apgrozījums palicis nemainīgs, proti, gan 2022.gadā, gan pērn tas bija 790 850 eiro.

Kompānijas vadība savā ziņojumā skaidro, ka 2023.gadu uzņēmums sāka darbību ar jauniem stratēģiskiem sadarbības partneriem, bet birokrātisku šķēršļu dēļ vēl nespēja attīstīt visas jaunās biznesa stratēģijas iespējas. "Tā rezultātā finanšu rādītāji ir pasliktinājušies šajā gadā un ir strādāts ar zaudējumiem," raksta vadība, vienlaikus norādot, ka zaudējumus iecerēts segt ar nākotnes peļņu.

Vadība paredz, ka, stabilizējoties inflācijai un sagaidot kredītu procentu samazinājumu, 2024.gadā gaidāma gan reklāmas tirgus attīstība, gan paša uzņēmuma rādītāju uzlabošanās.

Komentējot turpmāko attīstību, kompānijas vadība norāda, ka iecerēts attīstīt televīzijas saturu, sasniegt jaunu auditoriju, kā arī sniegt jaunus pakalpojumus, kas |aus gūt papildu ienākumus. Pakalpojumu veids vadības ziņojumā nav konkretizēts.

Kompānija reģistrēta 2007.gadā, un tās pamatkapitāls ir 800 004 eiro. Uzņēmuma patiesā labuma guvēji ir Klāvs Kalniņš un Rūdolfs Ēķis.

Svarīgākais