Ceļā no Kuldīgas uz Talsiem bez vēsts pazudis Haralds; policija lūdz sabiedrības palīdzību

© Valsts policija

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ziemeļkurzemes iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1982. gadā dzimušo Haraldu Lubganu.

Pēdējā zināmā atrašanās vieta Kuldīga - naktī uz 2024. gada 20. jūniju, kad devās uz savu dzīves vietu Talsos ar automašīnu Volvo V40 melnā krāsā ar valsts numura zīmi NV-928 (priekšējā un aizmugurējā stiklā “M” zīme), bet līdz šim brīdim nav zināma viņa atrašanās vieta.

Haralda pazīmes: augums aptuveni 195 cm, vidējas miesas būves, mati īsi, pelēcīgi, nedaudz iesirmi deniņos.

Bija ģērbies pelēkā t-kreklā, pelēki šorti (bez uzrakstiem), kājās tumšas krāsas apavi (Helly Hansen) ar diviem “H” burtiem sānos. Uz labās rokas pirksta laulības gredzens.

Valsts policija

Valsts policija

Aicinām aplūkot vīrieša attēlu un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par vīrieša iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Valsts policija

Valsts policija

Latvijā

“Neatkarīgās” TV cikla “nra.lv sarunas” ir nopietnas arī tad, ja konkrētā saruna bija par jokiem. Juris Rijnieks stāstīja par viņa nodibināto teātra apmeklējumu sagatavošanas institūciju “Panna”, kas cilvēkus izklaidē un padara priecīgus ar izrādēm “stand-up” stilā. Sarunā iezīmējām šādu izrāžu vietu Latvijas teātru kopainā un nonācām līdz “Pannas” jaunā projekta “Sekss un mazpilsēta" pieteikšanai.

Svarīgākais