Tikai vienu dienu! "Circle K" ievērojami samazina degvielas cenas

© Publicitātes foto

19. jūnijā visas dienas garumā Circle K Latvia piedāvās degvielu ar 12 centu litrā lielu atlaidi visiem uzņēmuma lojalitātes programmas dalībniekiem. Šī ir ikgadēja uzņēmuma globāla akcija, kas norisināsies ne tikai Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, bet vēl aptuveni 2000 degvielas uzpildes stacijās visā Eiropā.

“Degvielas pieprasījums vasarā manāmi pieaug, jo ir atsākusies auto un moto sezona, cilvēki dodas atvaļinājumos, garākos izbraucienos ārpus pilsētas, biežāk ir ceļā uz festivāliem, koncertiem un citiem saviesīgiem pasākumiem. Ar vienas dienas akciju mēs vēlamies pateikties mūsu pastāvīgajiem klientiem un dot iespēju vēl pirms vasaras saulgriežu sagaidīšanas, savu auto uzpildīt par izdevīgāku cenu,” stāsta Circle K Latvia mazumtirdzniecības direktors Armands Žubulis.

Aptauja: Latviešiem svarīga gan degvielas cena, gan kvalitāte

Neatkarīgā tiešsaistes aptaujā secināts, ka pircēji novērtē Circle K degvielu kā vienu no kvalitatīvākajām degvielām savam auto - tā uzskata vairāk kā puse jeb 53% aptaujāto Latvijas iedzīvotāji. “Circle K EXTRA Degvielas diena ir mūsu piedāvājums autobraucējiem: iespēja iegādāties labāko degvielu par izdevīgāku cenu. Mūsu pieredze rāda, ka klienti ne tikai izvēlas kvalitatīvu degvielu, bet arī izteikti reaģē uz degvielas cenu izmaiņām, tāpēc šīs ikgadējās degvielas atlaides ir ļoti gaidītas un iecienītas autobraucēju vidū. Vienlaikus konkurence starp degvielas tirgotājiem ir sīva, tāpēc degvielas atlaidi ir iespējams piemērot tikai ierobežotu laika periodu. Esam atbilstoši sagatavojušies klientu pieplūdumam šajā dienā un gatavi nodrošināt raitu pircēju plūsmu visās degvielas uzpildes stacijās,” norāda Gatis Titovs, Circle K Latvia degvielas kategorijas vadītājs.

Piedāvājums ir spēkā tikai šī gada 19. jūnijā klientiem, kas pabeiguši vai uzsākuši reģistrāciju Circle K EXTRA programmā. Piedāvājumu var saņemt, ja norēķinoties tiek aktivizēta lojalitātes kontam piesaistītā EXTRA vai bankas norēķinu karte. Circle K EXTRA Degvielas dienas laikā visi lojalitātes programmas dalībnieki saņems 12 centi/litrā lielu degvielas atlaidi. Papildus degvielas atlaidēm par puscenu varēs baudīt karstos dzērienus vai ledus kafiju un saņemt 50% atlaidi visām automašīnas mazgāšanas programmām. Atlaides neattiecas uz Circle K biznesa klientiem, norēķinoties ar biznesa karti, kā arī uz AdBlue produktiem.

Circle K aicina izmantot kādu no bezskaidras naudas norēķiniem, jo, pildot degvielu akcijas laikā, jārēķinās ar ilgāku uzgaidīšanas laiku. Laika taupības nolūkos uzņēmums aicina par degvielu norēķināties uzreiz pie sūkņa, izmantot mobilo maksājumu vai apmaksu ar auto numura zīmi, kas pieejama Circle K mobilajā lietotnē.