Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums

© Depositphotos

Aizvadītajā diennaktī Latvijā reģistrēts 101 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši 19 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgas reģionā noticis 51 satiksmes negadījums. Šajos negadījumos cietušas astoņas personas, tostarp četri velosipēdisti, kā arī pa vienam elektroskrejriteņa braucējam un gājējam.

Zemgalē reģistrētas 13 avārijas, kurās cietis viens velosipēdists, Vidzemē reģistrēti 14 satiksmes negadījumi, kuros cietušas četras personas, no kurām viens bija velosipēdists.

Kurzemē un Latgalē reģistrēti pa 11 satiksmes negadījumiem, kuros cietušas trīs personas. Latgalē viens cietušais bija riteņbraucējs.

Kopumā ceļu satiksmes jomā pieņemti 544 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tajā skaitā 289 par ātruma pārsniegšanu un divi par agresīvu braukšanu.

Latvijā

Daudz skaļu pārmetumu jau izteikušajam “Rail Baltica” parlamentārās izmeklēšanas komisijas priekšsēdētājam Andrim Kulbergam un visam Apvienotajam sarakstam var nākties ļoti kritiski palūkoties uz savu biedru, uz “Rail Baltica” realizācijas līgumu parakstījušo Māri Kučinski.

Svarīgākais