Latvijas uzņēmēji rīkos EP deputātu kandidātu debates

© Ģirts Ozoliņš / F64

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) trešdien, 5.jūnijā, rīkos Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanu debates ar deputātu kandidātiem - "EP vēlēšanas: balss spēks Latvijas nākotnei un uzņēmējdarbībai", aģentūru LETA informēja organizācijā.

Debates notiks plkst.10 LTRK un tām varēs skot līdzi organizācijas "Facebook" kontā.

LTRK norāda, ka ar debatēm "EP vēlēšanas: balss spēks Latvijas nākotnei un uzņēmējdarbībai" LTRK vēlas informēt Latvijas uzņēmējus un plašāku sabiedrību par EP lēmumu nozīmību ikdienas dzīvē un veicināt aktīvu līdzdalību gan vēlēšanās, gan ikdienas procesos, kas saistīti ar Eiropas Savienības dienaskārtībā esošajiem jautājumiem.

Politiskās partijas debatēs pārstāvēs Andris Kulbergs (AS), Harijs Rokpelnis (ZZS), Mārtiņš Staķis (P), Ivars Ijabs (LA), Nils Ušakovs (S), Roberts Zīle (NA), Vilis Krištopāns (LPV) un Krišjānis Kariņš (JV).

Pasākumā kā eksperti piedalīsies LTRK prezidents Aigars Rostovskis, valdes locekle un ārlietu direktore Katrīna Zariņa un LTRK padomes locekļi Māris Simanovičs, Inga Zemdega-Grāpe un Imants Martinsons. Debates vadīs LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

LTRK ir uzņēmēju biedrība, kurā apvienojušies visu Latvijas reģionu un tautsaimniecības nozaru mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi. LTRK ir Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas un Starptautiskās Tirdzniecības palātas biedre.

Latvijā

No pirmdienas, 8.jūlija, satiksmei tiks slēgts Saltupu ceļa posms 700 metru garumā no Meža ielas līdz Saltupiem, lai varētu sākt tilta pār Abula upi pārbūvi, aģentūru LETA informēja Smiltenes novada pašvaldības būvinženieris Andris Jaunpetrovičs.