VIDEO. Frontāla sadursme starp kravas auto un "Volvo"; ir bojāgājušie

© Ekrānuzņēmums / Facebook

Latvijā pagājušajā diennaktī satiksmes negadījumos gājuši bojā trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Tostarp sestdien plkst.3.50 Saulkrastos vieglās automašīnas "Mazda" vadītājs uzbrauca 1966. gadā dzimušam gājējam, kurš no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā. Par notikušo Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus.

Savukārt sestdien plkst. 4.52 Salaspils pagastā notika kravas automašīnas "Renault" un vieglās automašīnas "Volvo" frontāla sadursme. No gūtajām traumām notikuma vietā bojā gāja vieglās automašīnas "Volvo" vadītājs, kurš dzimis 1960. gadā, un automašīnas pasažieris, kurš dzimis 1983. gadā. Par notikušo Valsts policija ir sākusi kriminālprocesu un izmeklē negadījuma apstākļus.

Pēc "Latvijas valsts ceļu" vēstītā, sadursme notikusi autoceļa P5 14.kilometrā pie Saleniekiem. Negadījuma vietā satiksme šobrīd tiek organizēta pa vienu joslu.

Kopumā Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrēti 157 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos cietuši 17 cilvēki un trīs gājuši bojā.

Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēti kopumā 100 ceļu satiksmes negadījumu, Kurzemē - 16 ceļu satiksmes negadījumi, Latgalē - 15, Zemgalē - 14, bet Vidzemē - 12.