Jūrmalā sieviete bez acīmredzama iemesla, ar nazi uzbrūk garāmgājējai

© Kaspars Krafts / F64

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Ceturtdien, 16.maijā, kāda 1949.gadā dzimusi sieviete brauca ar autobusu no Kauguru tirgus uz Kauguru parka apkaimi Jūrmalā. Autobusā viņai pretī sēdēja nepazīstama gados jaunāka sieviete. Telšu ielā 1949.gadā dzimusī sieviete izkāpa no autobusa un devās uz savu dzīvesvietu, arī minētā svešiniece izkāpa no autobusa un viņai sekoja.

Plkst.11.20, ejot pa Rūpniecības ielu, šī svešiniece, neko nesakot, no mugurpuses uzbruka viņai ar nazi, vairākas reizes sitot un ne mazāk kā divas reizes ar to iedurot. Kad cietusī pakrita, ļaundare mēģināja viņai iedurt arī krūtīs, notikušo apraksta policijā. Sieviete atvairīja šo dūriena mēģinājumu, pēc kā ļaundare pameta notikuma vietu, atstājot cietušo vienu.

Cietusī sieviete aizgāja līdz savai dzīvesvietai, uz kurieni izsauca mediķus, kas sievieti ar durtām brūcēm nogādāja ārstniecības iestādē.

Nozieguma vietā bija izvietotas videonovērošanas kameras, tāpēc Jūrmalas Pašvaldības policija ļoti operatīvi nodrošināja VP Jūrmalas iecirknim videoierakstu, kurā redzams noziegums.

Latvijā

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) šogad pirmajā pusgadā sakārtojusi 16 ēkas 11 adresēs, kurām piešķirts A un B kategorijas vidi degradējošas būves statuss, informē VNĪ valdes loceklis Andris Vārna.