Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Latvijā

“Labvēlīgais tips” atgādina, kā tikai visa aiz mums nav!

© publicitātes foto

Lai kādreiz tik populārā Joku diena neaizritētu absolūtā nopietnības zīmē, grupa “Labvēlīgais tips” sev tik zīmīgajā 1. aprīlī laida klajā jaunu singlu un videoklipu “Aiz mums ir Sarkandaugava”.

Par jaunās dziesmas melodiju parūpējušies Andris Freidenfelds jeb Fredis, Ģirts Lūsis un Normunds Jakušonoks, bet par tekstu - Fredis. To visu iemūžināt failos palīdzējuši Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no “Labo ierakstu studijas”, bet dziesmas video versiju filmējis un montējis Elvis Lācis, kurš iepriekš sadarbojies ar vairākiem labi zināmiem mūziķiem, tostarp grupu “Citi Zēni”, repa duetu “Olas”, reibinošo grupu “Singapūras Satīns”, Miku Galvanovski un citiem.

“To, kas ir aiz tevis, bieži vien nepamani, tādēļ ir izdomāti spoguļi,” jauno veikumu filozofiski komentē Fredis. “Vienalga - greizie, virtuālie, dvēseles vai sociālie spoguļi. Tu tajos redzi, kas ir aiz tevis. Viss. Pārējais ir piedziedājums. La, la, la. Bet galvenais, ka ir pavasaris. Kļūs arvien krāsaināk. Paldies par Mūžīgās Krāsas pasauli Elitai Patmalniecei un anonīmās grafiti mākslas meistariem meistariem!”

Pie viena anonsēts arī grupas "Labvēlīgais tips” fanu salidojums - tā nosaukums “Tiekamies pie Freda Saulkrastos”, un tas notiks 29. jūnijā, kā jau to nosaukumu liecina, Saulkrastu estrādē. Grupa to raksturo īsi un konkrēti - iespējams labākais koncerts šovasar, jo publika būs laba! “Tikšanās ar draugiem un kaimiņiem, karsts vasaras vakars, saulriets, traka ballīte visām paaudzēm, “tips” ar savu zelta dziesmu fondu un gan jau arī kādiem jaunumiem.”

Lai viss notiktu vēl vērienīgāk, šova īpašie viesi būs Vidzemes augstskolas un Valmieras Kultūras centra jauniešu koris “Skan”, kā arī Kaspars Upaciers jeb Ufo, kurš parūpēsies par jokiem un dažām rotaļām vakara iesildošajā daļā, uz kuru visi aicināti ierasties jau laikus.