KNAB skaidro, kāpēc izbeidza "Rīgas satiksmes" kukuļošanas lietu

© Dmitrijs Suļžics/MN

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) šogad oktobrī izbeidzis pirms aptuveni četriem gadiem sākto kukuļošanas kriminālprocesu, kurā krita aizdomas uz vairākos skandālos iesaistītajiem un politiķiem pietuvinātajiem uzņēmējiem Aleksandru Brandavu un Māri Martinsonu, vēsta TV3 raidījums “Nekā personīga”.

Otrdien TV3 raidījumā "900 sekundes" KNAB priekšnieks Jēkabs Straume paskaidro, ka "Rīgas satiksmes" kukuļošanas lieta izbeigta, jo nav izdevies savākt pietiekamu pierādījumu bāzi. Šajā gadījumā pierādījumus nav izdevies savākt, finanšu līdzekļi skaitīti uz valsti, kura tiesiskā līmenī negrib sadarboties ar Latviju".

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.