Policija lūdz līdzcilvēku palīdzību, lai varētu atšķetināt noziegumu

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Ziemeļu iecirknis saistībā ar uzsāktu kriminālprocesu par, iespējams, ļaunprātīgu mašīnas aizdedzināšanu, aicina atsaukties ar videoreģistratoriem aprīkotu automašīnu īpašniekus, kas laika posmā no 2024. gada 29. februāra plkst.23.00 līdz 1. marta plkst.01.00 braukuši pa autoceļu P8 Sigulda- Mālpils, Mālpils- Sigulda.

Iespējams, noziegumu izdarījušās personas tobrīd šajā ceļa posmā pārvietojušās ar automašīnu.

Aculiecinieki ar videoreģistratoru ierakstiem aicināti sazināties ar Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Pierīgas Ziemeļu iecirkni pa telefona numuru 20269280 vai 29559158, vai arī pa vienotu Valsts policijas tālruņa numuru 110!

Latvijā

Šī gada jūnijā Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības smago un sērijveida noziegumu apkarošanas nodaļas amatpersonas un Kriminālpolicijas biroja Rēzeknes reģionālās nodaļas amatpersonas, veicot operatīvos pasākumus, aizturēja trīs vīriešus un vienu sievieti par narkotisko vielu realizāciju. Kopumā likumsargi trīs kratīšanu laikā izņēma dažādas narkotiskās vielas, kā arī 12 marihuānas augiem līdzīgus stādus.