Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Stendzenieks nolīdzina "airBaltic" vadītāju Gausu līdz ar zemi

© Gints Ivuškāns/ F64

Reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks mikroblogošanas vietnē "X" veltījis gaužām neglaimojošu ierakstu Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" vadītājam Martinam Gausam.

Stendzenieks komentēja informāciju, ka "airBaltic" piedāvājusi Lietuvas un Igaunijas valdībām nopirkt uzņēmuma akcijas un "airBaltic" prezidents Martins Gauss atzinis, ka informējis abu valstu ministrus par kompānijas plāniem pirmreizējai uzņēmuma akciju izlaišanai fondu biržā.

Šajā sakarā Stendzenieks Gausam veltījis neglaimojošu ierakstu.

"Kad plebejs bija sametis manā uzņēmumā pusmiljardu, iegādājos ļotenes. Tad tās izīrēju, bet plebeji kratījās ar lūžņiem no Tolmeta. Vēlāk, kad caurumu bilancē pārbīdīt kļuva par sarežģītu, pasākumu nopirka leiši. Viņi mani, protams, pirmajā dienā atlaida, bet, ar aptuveni 30 ļimoniem kontā un zelta parašūtu vēl par 2 ļimoniem, pašlaik gulšņāju uz savas jahtas Monako, rakstu grāmatu "10 padomi, kā bez saspringuma apjāt baurus". Skūpstu, Jūsu Gauss," viņš raksta.

Jāpiebilst, ka arī citi komentētāji centās neatpalikt no Stendzenieka, kritizējot Gausu.

""Skūpstu, Jūsu Gauss...'' - to nevarēja uzrakstīt Gauss! ...jo visus šos gadus dzīvojot LV, viņš tā arī nav iemācījies latviešu valodu. ...taču tas nekas, jo atšķirībā no citiem, kuri to nemāk, viņš ir tāds izņēmums, kuram pat nacionālisti neatļausies aizrādīt."

"Kāpēc ir sajūta, ka bauri neuzskata, ka tiek apjāti, tieši otrādi, noalgots ekstra klases vadītājs par minimālu atalgojumu."