NRA.lv piedāvā ko nebijušu: tiešraidē redzēt, kā top ziņas

© Foto kolāža

Šodien no pulksten 11 līdz 12 tiešraidē ziņas meklēs, atlasīs, ievietos portālā un komentēs nra.lv ziņu redaktors Krišs Kāpostiņš.

Ziņas ar Krišu” arī turpmāk piedāvāsim ik darba dienu no pulksten 11-12, ļaujot mūsu lasītājiem un tiešraides skatītājiem pirmajiem uzzināt visu svarīgāko un interesantāko par notikušo Latvijā un pasaulē.

“Līdz šim neviens nebija uzdrīkstējies tiešsaistes režīmā dalīties ar ziņu atlases un pasniegšanas aroda noslēpumiem. Mūsu Krišs mēģinās to darīt un būs gandarīts par ikvienu atsauksmi sociālajos tīklos. Daudzu gadu garumā esam ieklausījušies mūsu lasītāju un skatītāju konstruktīvajos un prātīgajos padomos. Tie patiesi ir bijuši reizēm pat zelta vērti,” uzsver NRA galvenais redaktors Ritums Rozenbergs.

Ziņu portāls NRA.lv pārliecinoši nostabilizējies Latvijas lasītāko ziņu portālu sarakstā. Portāla pārliecība ir tajā, ka nav mazsvarīgu lietu- lasītājs ir ne vien jāinformē, jābrīdina un jāizglīto, bet arī jādod brīdis atelpai no dienas saspringtajiem darbiem. Mēs strādājam, lai Jūs zinātu svarīgo, aktuālo un interesanto!

Šeit pirmās tiešraides ieraksts: Tiešraide. Ziņas ar Krišu



Latvijā

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) šogad pirmajā pusgadā sakārtojusi 16 ēkas 11 adresēs, kurām piešķirts A un B kategorijas vidi degradējošas būves statuss, informē VNĪ valdes loceklis Andris Vārna.