Uz vairākiem mēnešiem slēdz vienu no Kurzemes CSDD tehniskās apskates stacijām

© f64.lv, Dāvis Ūlands

No šodienas saistībā ar plānotiem rekonstrukcijas darbiem tiks slēgta Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) Grobiņas tehniskās apskates stacija, informē CSDD pārstāvji.

CSDD norāda, ka tehniskās apskates stacija Grobiņā provizoriski darbu varētu atsākt šogad jūlijā.

Rekonstrukcijas laikā transportlīdzekļi ar pilnu masu līdz 3,5 tonnām jeb vieglie automobiļi tehniskās apskates pakalpojumu varēs saņemt Liepājas tehniskās apskates stacijā.

Savukārt transportlīdzekļi, kuru masa ir virs 3,5 tonnām, un piekabes tehnisko apskati varēs veikt Saldus, Ventspils un Talsu tehniskajās apskates stacijās.

Lai nodrošinātu lielāku transportlīdzekļu plūsmu, no šodienas CSDD mainīs arī Liepājas tehniskās apskates stacijas darba laiku.

Attiecīgi Liepājas tehniskās apskates stacija Brīvības ielā pirmdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās strādās no plkst. 8.30 līdz plkst. 17, otrdienās - no plkst. 8.30 līdz plkst. 19, savukārt sestdienās - no plkst. 8.30 līdz plkst. 14.

CSDD ir valsts akciju sabiedrība. Direkcija reģistrē transporta līdzekļus Latvijā, izsniedz vadītāju apliecības, veic automašīnu tehnisko apskati un sniedz citus pakalpojumus. Direkcijas kapitāldaļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

Svarīgākais