Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Latvijā

"Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums piedāvā darbu ar 4500 eiro lielu atalgojumu

© unsplash.com

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) meitasuzņēmums SIA "LDz ritošā sastāva serviss" izsludinājis vakanci uz finanšu direktora amatu, liecina LDz publiskotā informācija.

Mēneša atalgojums "LDz ritošā sastāva servisa" finanšu direktoram paredzēts 4500 eiro apmērā pirms nodokļu nomaksas.

Kandidātiem prasīta augstākā izglītība grāmatvedībā, ekonomikā, finansēs vai uzņēmējdarbībā un vismaz piecu gadu pieredze ar uzņēmuma finanšu vadību līdzīgā amatā vidējā vai lielā uzņēmumā.

Savukārt finanšu direktora darba pienākumi ir vadīt un organizēt uzņēmuma Finanšu direkcijas darbu, sniegt atbalstu struktūrvienībām finanšu jautājumos, plānot un kontrolēt uzņēmuma naudas plūsmu, nodrošināt uzņēmuma finanšu pārskatu sagatavošanu atbilstoši normatīvo aktu prasībām, sniegt uzņēmuma vadībai un mātesuzņēmumam operatīvu finanšu informāciju un nodrošināt finanšu analītiku.

Uzņēmuma finanšu direktora pienākumi ir arī nodrošināt uzņēmuma budžeta sagatavošanu un tā izpildes kontroli, piedalīties uzņēmuma stratēģijas izstrādē un ieviešanas kontrolē, izvērtēt investīciju projektus, kā arī nodrošināt regulāru pakalpojumu rentabilitātes analīzi un sniegt priekšlikumus tās uzlabošanai.

Pieteikties "LDz ritošā sastāva servisa" vakancei iespējams līdz šā gada 10.martam.

Jau ziņots, ka 2023.gada deviņos mēnešos, pēc kompānijas publiskotās informācijas, "LDz ritošā sastāva servisa" apgrozījums bija 35,403 miljoni eiro, kas ir par 21,7% mazāk nekā pērn attiecīgajā periodā, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 35,7% - līdz 344 429 eiro.

"LDz ritošā sastāva serviss" ir LDz meitasuzņēmums, kas nodrošina dzelzceļa ritošā sastāva remontu, modernizāciju, apkopi un ekipēšanu, maģistrālo kravas un manevru lokomotīvju nomu, kā arī nodarbojas ar degvielas uzglabāšanu un tās realizāciju dzelzceļa pārvadātājiem un citiem klientiem.