Piecos reģionālo autobusu maršrutos veiktas izmaiņas

© unsplash.com

Piecos reģionālo autobusu maršrutos Jēkabpils, Pļaviņu un Daugavpils virzienos no pirmdienas veiktas izmaiņas, informē Autotransporta direkcija (ATD).

Direkcijā norāda, ka no pirmdienas stājas spēkā izmaiņas maršrutā Jēkabpils-Troškas-Rijnieki, Jēkabpils-Bojāri-Rijnieki, Pļaviņas-Stukmaņi, Daugavpils-Jēkabpils un Rīga-Jēkabpils.

Reģionālās nozīmes maršrutā Jēkabpils-Troškas-Rijnieki agrais rīta reiss katru dienu no Jēkabpils autoostas būs 15 minūtes agrāk - plkst.5.55, bet no pieturas "Rijnieki" katru dienu autobuss izbrauks 12 minūtes agrāk - plkst.6.55.

Vienlaikus maršrutā Jēkabpils-Troškas-Rijnieki, pēc iedzīvotāju aicinājuma, vairākos reisos iekļaus pieturu "Slimnīcas iela", kas atrodas pie Jēkabpils 3.vidusskolas - rīta reisos plkst.5.55 no Jēkabpils autoostas un plkst.6.55 no pieturas "Rijnieki", kā arī pēcpusdienas reisos plkst.14.10 no pieturas "Rijnieki" un plkst.16.35 no pieturas "Atašienes skola".

Maršrutā Jēkabpils-Bojāri-Rijnieki pēcpusdienas reisus sāks vēlāk - no Jēkabpils autoostas katru dienu autobuss turpmāk izbrauks 40 minūtes vēlāk, proti, plkst.17.40, kā arī no pieturas "Atašiene" katru dienu autobuss izbrauks aptuveni 40 minūtes vēlāk - plkst.18.37.

Vienlaikus maršrutā Pļaviņas-Stukmaņi rīta reiss no pieturas "Stukmaņu centrs" katru dienu būs desmit minūtes agrāk - plkst.6.50.

Savukārt maršrutā Daugavpils-Jēkabpils autobuss priekšpusdienas reisā no Daugavpils autoostas katru dienu izbrauks nedaudz vairāk kā stundu agrāk - plkst.9.55.

Maršrutā Rīga-Jēkabpils vairāku reisu kustības sarakstos iekļauta pietura "Lielvārde" - autobusi turpmāk no otrdienas līdz piektdienai pieturā "Lielvārde" apstāsies arī reisā plkst.6.20 no Jēkabpils autoostas, savukārt no pirmdienas līdz piektdienai apstāsies arī reisā plkst.17.05 no Rīgas starptautiskās autoostas. Vienlaikus maršrutā no pieturas "Līvāni" nebūs agrais rīta reiss plkst.4.30, kas līdz šim kursēja pirmdienās, un tā vietā pirmdienās būs reiss plkst.10.30.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos veic SIA "Tukuma auto".

Izmaiņas ATD saskaņojusi ar Vidzemes, Latgales un Zemgales plānošanas reģioniem.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Latvijā

“Man jau pērnajā rudenī lika saprast, ka turpinājuma nebūs,” teic Valsts valodas centra direktors Māris Baltiņš, komentēdams savu atlaišanu no darba, kas notiks šā gada 29. septembrī. To “lika saprast” Tieslietu ministrija.