Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Mazo dzīvnieku patversme saņem ziedojumu 10 000 eiro apmērā

© Oksana Džadana / F64

Lai atbalstītu Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātes (LBTU) Veterinārmedicīnas fakultātes (VMF) Mazo dzīvnieku patversmes darbību, būvkompānija AS "LNK Industries" sadarbībā ar nekustamo īpašumu aģentūru "Latvia Sotheby’s International Realty" patversmei ziedojuši 10 000 eiro, aģentūru LETA informēja "LNK Industries" pārstāvji.

LBTU VMF Mazo dzīvnieku patversme, kuras rīcībā ir arī jaunā patversmes kaķu novietne - "Kaķu māja", kas pērn pavasarī ar "LNK Industries" un "LNK Labdarības fonds" atbalstu tika atklāta Jelgavā, ir mājvieta dzīvniekiem, kuri gaida adopciju. Dzīvnieki patlaban mitinās modernās telpās, tomēr kaķu uzturēšana un aprūpe katru dienu prasa papildus izdevumus.

Tādēļ, lai ikdienas vajadzībām nepieciešamās lietas, kā piemēram, skaidu granulas pakaišiem, dzīvniekiem patversmē kādu laiku būtu pietiekošā daudzumā, lai pabeigtu telpu labiekārtošanu, segtu veterināros pakalpojumus un citas saimnieciskās lietas, uzņēmumi "LNK Industries" un "Latvia Sotheby’s International Realty" kopīgā akcijā ziedoja līdzekļus VMF Mazo dzīvnieku patversmei.