Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Atkārtoti mēģinās izsolīt "Latvijas Pasta" nekustamos īpašumus

© Kaspars Krafts / F64

VAS "Latvijas pasts" šā gada martā publiskās izsolēs ar augšupejošu soli atkārtoti izsolīs piecus nekustamos īpašumus, kas vairs nav nepieciešami kompānijas pamatdarbības nodrošināšanai, liecina uzņēmuma paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Nekustamo īpašumu "Vilnīši", Varnavičos, Krāslavas novadā, pārdos ar izsoles sākumcenu 1299 eiro. Īpašums sastāv no ēkas 55,85 kvadrātmetru platībā un zemes 399 kvadrātmetru platībā.

Savukārt Varakļānu novadā paredzēts izsolīt nekustamo īpašumu Kosmonautu ielā 14, Varakļānos. Izsoles sākumcena ir 28 480 eiro. Īpašums sastāv no zemes, divstāvu nedzīvojamās ēkas un divām palīgceltnēm.

Tāpat tiks izsolīts īpašums Saules ielā 3, Riebiņos, Preiļu novadā. Tā sākumcena noteikta 2335 eiro apmērā. Īpašums sastāv no ēkas 166,1 kvadrātmetra platībā un zemes gabala 1000 kvadrātmetru platībā.

Nekustamo īpašumu Mazbrūveros, Tērandē, Ventspils novadā, pārdos ar izsoles sākumcenu 1109 eiro. Īpašums sastāv no zemes 5000 kvadrātmetru platībā.

Nekustamo īpašumu "Pasta Atvari", Priekules pagastā, Dienvidkurzemes novadā, pārdos ar izsoles sākumcenu 1587 eiro. Īpašums sastāv no puses domājamās daļas no dzīvojamās ēkas, kam atbilst dzīvoklis 52,9 kvadrātmetru platībā.

Pieteikšanās izsolēm pieciem nekustamajiem īpašumiem ir iespējama līdz šā gada 5.martam, savukārt izsoles noslēgsies 15.martā plkst.13.

Jau ziņots, ka šā gada sākumā "Latvijas pasts" rīkoja izsoles par 22 nekustamajiem īpašumiem. Izsole par 12 nekustamajiem īpašumiem noslēdzās 2.februārī, savukārt desmit nekustamajiem īpašumiem 9.februārī.