Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Latvijā

LDz vēstures muzejs meklē vadītāju; alga - no 2500 eiro

© Vladislavs Proškins/MN

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) izsludinājis vakanci uz LDz vēstures muzeja vadītāja amatu, liecina LDz publiskotā informācija.

Mēneša atalgojums LDz vēstures muzeja vadītājam paredzēts no 2500 eiro pirms nodokļu nomaksas.

Kandidātiem uz LDz vēstures muzeja vadītāja amatu prasīta augstākā izglītība kultūras vadības, uzņēmējdarbības, vēstures vai citā līdzīgā jomā, vismaz trīs gadu pieredze kultūras nozarē, klientu piesaistes plānošanā, koordinēšanā un pasākumu producēšanā.

Tāpat vēlama arī trīs gadu vadības darba pieredze, zināšanas un pieredze publiskā finansējuma, piemēram, Eiropas Savienības, piesaistē, kā arī valsts valodas un angļu valodas prasmes augstākajā līmenī.

Savukārt LDz vēstures muzeja vadītāja darba pienākumi ietver izstrādāt un īstenot muzeja darbības stratēģiju, vadīt un organizēt muzeja stratēģisko, operatīvo darbu, veicināt visu mērķa grupu apmeklētāju un klientu grupu piesaisti, kā arī nodrošināt muzeja kā vēstures mantojuma glabātāja un attīstītāja kompetenču tālāku attīstību un veidot muzeja kā atvērtas un mūsdienīgas kultūrtelpas un pasākumu norises vietas tēlu un reputāciju, norāda LDz.

Pieteikties LDz vēstures muzeja vadītāja vakancei iespējams līdz šā gada 25.februārim.