Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Latvijā

Uzziņai: kāda situācija šorīt valda uz autoceļiem Latvijā?

© f64.lv, Kaspars Krafts

Ceturtdienas rītā sniegs un apledojums lielākajā daļā Latvijas teritorijas apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, un labāki braukšanas apstākļi ir vien Zemgalē, informē "Latvijas valsts ceļi".

Šorīt apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Tallinas šoseju, pa Vidzemes šoseju no Rīgas līdz Līgatnei un no Virešiem līdz Veclaicenei, pa Valmieras šoseju no Murjāņiem līdz Braslas tiltam un no Stalbes līdz Strenčiem, pa Rīgas apvedceļu abās Daugavas pusēs, pa Bauskas šoseju no Rīgas līdz Dzimtmisai, pa Jelgavas šoseju no Rīgas līdz Olainei, pa Ventspils šoseju, pa Liepājas šoseju no Rīgas līdz Bikstiem un no Saldus līdz Kalvenei un pa Liepājas- Rucavas ceļu.

Tāpat apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Daugavpils un Kokneses šosejām, pa Rēzeknes šoseju no Jēkabpils līdz Varakļāniem un no Stolbovkas līdz Terehovai, pa Rēzeknes- Daugavpils ceļu no Spoģiem līdz pat Lietuvas robežai, kā arī pa Daugavpils apvedceļu.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir visā Latvijā.

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 84 ziemas dienesta tehnikas vienības.