Tautā iemīļotā Maizes muzeja dvēsele Vija nonākusi slimnīcā; nepieciešama steidzama palīdzība

© Ekrānšāviņš

Aglonas maizes muzeja saimniece un šova "Īstās latvju saimnieces" viena no uzvarētājām Vija Kudiņa šobrīd pēc pārciesta insulta ir slimnīcā. Gaidāms ilgs atlabšanas ceļš, tāpēc muzeja komenda lūdz sabiedrības palīdzību.

"Šobrīd ir situācija, kurā ir jāprasa palīdzība jums - dārgie ciemiņi, draugi un garāmbraucēji. Muzeja sirds un dvēsele Vija ir slimnīcā, jo ir pārcietusi smagu insultu, un nu viņu gaida garš rehabilitācijas un atlabšanas ceļš…
Mēs būsim pateicīgi par ikvienu ziedojumu.
Ziedojumus lūdzam pārskaitīt uz kontu:
IVARS KUDIŅŠ (dēls)
LV24RIKO0001050997292 , maksājuma mērķī norādot: “Ziedojums Vijas Kudiņas ārstēšanai”.
Vijai ir daudz tik pat čaklu un sirdsmīļu draugu kā viņa pati…tāpēc ja Jums ir ko ieteikt sakarā ar rehabilitāciju vai varat kā palīdzēt, dodiet mums ziņu!
Un pat ja Tu nevēlies vai nespēj ziedot, iegriezies Maizes muzeja veikaliņā, atbalsti Viju, nopērkot mūsu maizīti - tas jau būs ļoti daudz, un Tu mums ļoti palīdzēsi !
Gribam piebilst to, ka Maizes muzejs, ceptuve un veikals turpina strādāt!" vietnē "Facebook" raksta Maizes muzejs.
Ar ierakstu dalījušies vairāk kā 7000 "Facebook" lietotāji.

Latvijā

Rīga kļūst arvien pieblīvētāka ar melnīgsnējiem vīriņiem, kuri, uz muguras uzlikuši zaļu kasti, uz kuras rakstīts “Wolt”, izvadā ēdienus. Tas ir tā dēvētais platformu darbs – salīdzinoši jauns veids, lai sniegtu konkrētus pakalpojumus par samaksu. Digitālo platformu ekonomika strauji aug. Kovidpandēmijas laikā platformu darbs strauji kļuva populārs, daļēji pateicoties ēdiena un pārtikas preču piegāžu pieaugumam. Dažkārt to dēvē arī par “gadījumdarbu ekonomiku”. Bet šajā galvenokārt ar migrantiem saistītajā perspektīvā ir daudz problēmu.

Svarīgākais