Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

Rīgas pašvaldibas policija informē par jaunu transporta līdzekli ar atšķirīgu trafarējumu

© Dmitrijs Suļžics/MN

Gadam sākoties, Rīgas pašvaldības policija iegādājusies jaunu “Škoda Kodiaq” operatīvo transportlīdzekli, kas turpmāk būs redzams Rīgas ielās. Transportlīdzekļa virsbūves trafarējums ar speciālo krāsojumu atbilst Latvijas Valsts standartam, informē pašvaldības policija.

Pērnā gada maijā Rīgas pašvaldības policija nāca ar iniciatīvu mainīt pašvaldības policiju operatīvo transportu virsbūves krāsojuma standartu. Pēcāk sadarbībā ar citām Latvijas pašvaldību policijām tika uzsākts darbs pie jauna virsbūves krāsojuma un dizaina izstrādes. Atpazīstamība, laba redzamība arī diennakts tumšajā laikā un mūsdienīgs izskats, - tie bija galvenie kritēriji krāsojuma un dizaina izstrādes procesā, un jau septembrī priekšlikumi par grozījumiem tika reģistrēti Latvijas Valsts standartā.

Pirmais Rīgas policijas jaunā trafarējuma operatīvais transportlīdzeklis nodots Drošības uz ūdens pārvaldes glābējiem ikdienas darba pienākumu veikšanai un ērtākai darbam nepieciešamā aprīkojuma pārvadāšanai.https://rpp.riga.lv/rigas-policijai-jauns-operativais-transportlidzeklis/