Ieviestas izmaiņas divos reisos autobusu maršrutā Rīga-Olaine

© f64.lv, Kaspars Krafts

No šodienas būs izmaiņas divu reisu izpildē reģionālo autobusu maršrutā Rīga-Olaine, vēsta Autotransporta direkcijas (ATD) pārstāvji.

Reģionālās nozīmes maršrutā Rīga-Olaine turpmāk darba dienās rīta reiss no pieturas "Rīga" (Elizabetes iela) un reiss no Olaines katrs tiks uzsākts desmit minūtes agrāk - plkst.6.40.

ATD informē, ka abiem reisiem mainīti uzsākšanas laiki, pielāgojot kustības grafikus faktiskajai situācijai ceļu satiksmē Pierīgā un nodrošinot laicīgu saistīto reisu izpildi.

Reģionālā sabiedriskā transporta pakalpojumus minētajos maršrutos nodrošina AS "Nordeka". Izmaiņas ATD saskaņojusi ar Rīgas plānošanas reģionu.

Jau ziņots, ka "Nordeka" 2022.gadā strādāja ar 8,451 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 14,6% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi pieauga vairākkārt un bija 2,708 miljoni eiro."Nordeka" reģistrēta 1991.gadā, un tās pamatkapitāls ir 3,47 miljoni eiro. Uzņēmuma patiesais labuma guvējs ir Juris Savickis.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Latvijā

“Man jau pērnajā rudenī lika saprast, ka turpinājuma nebūs,” teic Valsts valodas centra direktors Māris Baltiņš, komentēdams savu atlaišanu no darba, kas notiks šā gada 29. septembrī. To “lika saprast” Tieslietu ministrija.