Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā

"IKEA" drošības apsvērumu dēļ no tirdzniecības atsauc un aicina veikalā atgriezt USB lādētājus

© f64.lv, Vladislavs Proškins

"IKEA" aicina visus pircējus, kas iegādājušies ÅSKSTORM 40W USB lādētāju tumši pelēkā krāsā (preces kods: 50461193), pārtraukt tā lietošanu un sazināties ar uzņēmumu, lai saņemtu pilnīgu naudas atmaksu.

IKEA

"IKEA" preces tiek izstrādātas, izmantojot stingru risku izvērtēšanas un testēšanas programmu, kas nodrošina preču atbilstību visiem attiecināmajiem tiesību aktiem un standartiem valstīs, kur šīs preces pārdod. Neraugoties uz to, konstatēts, ka tumši pelēkā ÅSKSTORM 40W USB lādētāja strāvas kabelis pēc ilgstošas lietošanas var tikt bojāts vai pārrauts, ja to aptin ap lādētāju vai pārloka un atloka. Lietojot bojātu kabeli var gūt termiskus apdegumus un saņemt elektriskās strāvas triecienu, tāpēc tumši pelēkais ÅSKSTORM 40W USB lādētājs tiek atsaukts no tirdzniecības.

Tumši pelēkais ÅSKSTORM 40W USB lādētājs identificējams pēc modeļa numura “ICPSW5-40-1”, kas atrodams uz marķējuma lādētāja aizmugurē.

Tumši pelēko ÅSKSTORM 40W USB lādētāju var atdot atpakaļ IKEA veikalā un saņemt pilnīgu naudas atmaksu. Pirkuma čeks nav nepieciešams.