Jūrmalā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks; dzēšanas darbi turpinās

© f64.lv, Ilze Zvēra

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD ziņo, ka naktī uz 5. janvārī Jūrmalā izcēlies paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks.

Plkst.00.56 VUGD saņēma izsaukumu uz Putu ielu Jūrmalā, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dvīņu mājā.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka zem jumta seguma strauji attīstās degšana un nāk spēcīgs sadūmojums.

Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no ēkas evakuējās seši cilvēki. Plkst.03.06 šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts - ar atklātu liesmu dega bēniņi 100 m2 platībā un jumta pārsegums 30 m2 platībā.

Šobrīd turpinās darbs notikuma vietā.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 4.janvāra plkst.6.30 līdz 5.janvāra plkst.6.30, VUGD saņēma 56 izsaukumus - 13 uz ugunsgrēku dzēšanu, 31 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

Latvijā

Valstij daļēji piederošais uzņēmums SIA “TET” lūdzis piedošanu 2000. gada Pasaules čempionam riteņbraukšanā Romānam Vainšteinam par komunikāciju, kāda radusies, risinot problēmu par vīrieša īpašumā ieraktu telekomunikāciju kabeli, no kura uzņēmums licis atbrīvoties paša spēkiem, turklāt, par saviem līdzekļiem, vēsta TV24 raidījums “STOPkadri ar Armandu Puči”.

Svarīgākais