Par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu tiek meklēta attēlā redzamā persona

© Valsts policija

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja amatpersonas meklē fotorobota izveidoto attēlā redzamo personu par sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu.

Valsts policija aicina aplūkot vīrieša attēlu un atsaukties ikvienu, kurš zina šīs personas identitāti un pašreizējo atrašanās vietu, vai kura rīcībā ir jebkāda cita veida informācija, kas var sekmēt personas atrašanu. Tāpat aicinām atsaukties attēlos redzamo personu!
Sazināties ar policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 110 vai darba dienās no pulksten 8.00-16.30 pa tālruņa numuru 25488631.

Latvijā

99 procenti pasaules datu tiek pārraidīti, izmantojot globālo zemūdens kabeļu tīklu. Katru dienu, izmantojot kabeļu tīklus, tiek veikti finanšu darījumi aptuveni 10 triljonu dolāru apmērā. Tie ir NATO dati. Kritiskā zemūdens infrastruktūra ietver arī elektriskos kabeļus, kā arī cauruļvadus, pa kuriem piegādā naftu un gāzi. Ņemot vērā kabeļu tīklu milzīgo nozīmīgumu, kā arī citas kritiskās infrastruktūras apdraudējumu, Krievija plāno sabotāžas un kiberuzbrukumus, kas var izraisīt katastrofālas sekas. Vai Latvija tam visam gatavojas? To skaidro Zemessardzes komandieris Kaspars Pudāns.

Svarīgākais